Fundatia A.E.F. isi propune sa sustina si sa promoveze ideile si valorile ecologiste, sa contribuie la constientizarea populatiei fata de problemele care afecteaza mediul, sa dezvolte proiecte si programe de formare, sociale, culturale si de tineret.

Infiintata in 2009, Fundatiei A.E.F. are ca scop reprezentarea si organizarea de actiuni de binefacere, de asistenta materiala si sociala, actiuni umanitare, de caritate, acordarea de ajutor spiritual si moral persoanelor aflate in nevoie. Acest scop va fi implementat prin colectarea si distribuirea de imbracaminte, medicamente, alimente si alte ajutoare, respectiv, prin furnizarea de ajutor medical, social, educativ si financiar.

Fundatia A.E.F. urmareste sa creeze un sprijin si ajutor uman responsabil pentru membrii societatii, fara discriminare, destinat sa usureze integrarea acestora in viata de zi cu zi bazandu-se pe urmatoarele valori: voluntariatul, integritatea personala si profesionala, creativitatea, invatarea pe tot parcursul vietii, flexibilitatea si increderea.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.