Doneaza

REDIRECTIONEAZA 3,5% catre Fundatia AEF

Daca doresti sa ajuti, sa sprijini actiunile noastre, sa participi la bucuria, sanatatea si speranta celor aflati in nevoie, cere statului sa redirectioneze catre Fundatia AEF 3,5% din impozitul pe venit pe care l-ai platit!
Completaza si depune pana pe 30 iunie formularul 230 (pentru impozitul pe salariu).

Depune formularul sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu.
Termenul pentru depunerea declaratiilor este 30 iunie, dupa aceasta data contribuabilii pierzand dreptul de exercitare a optiunii.
Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

Descarca formularul precompletat cu datele fundatiei noastre pentru impozitul pe salariu si completeaza-l cu datele tale personale si semnatura.

Preferințe de confidențialitate
Atunci când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de module cookie poate avea un impact asupra experienței dvs. pe site-ul nostru web și asupra serviciilor pe care le oferim.